آشنایی با طرز استفاده از لایه بردار صورت به شما این امکان را میدهد که علاوه بر بهرهگیری از تمام مزایای این محصولات، باعث ایجاد آسیب و حساسیت در پوستتان نیز نشوید. به طور کلی استفاده از لایه بردار روشی متداول برای پاکسازی پوست و رفع مشکلات مختلف است.
به همین دلیل در این مطلب قصد داریم درباره بهترین زمان استفاده از لایه بردار، مدت زمان ماندن آن روی پوست و … صحبت کنیم و نکات بسیار مهمی را برای شما عزیزان بیان نماییم. پس پیشنهاد میکنیم مطالعه آن را از دست ندهید.
فهرست مطالب
انواع لایه بردار کدامند؟
به طور کلی لایه بردارها از نظر مکانیزم اثر و ترکیبات به کار رفته، به دو دسته فیزیکی و شیمیایی تقسیم میشوند که در ادامه درباره آنها توضیح خواهیم داد.
لایه بردارهای فیزیکی
لایه بردار فیزیکی یا اسکراب صورت با داشتن دانههای ریز مانند هسته خرد شده میوه، شکر، نمک و … سطح پوست را لایه برداری میکنند. این محصولات در انواع ماسک، شوینده و … تولید میشوند و عموماً برای از بین بردن سلولهای مرده و جوشهای سرسیاه مورد استفاده قرار میگیرند.
قبلاً در مطلب اسکراب صورت چیست به طور کامل درباره این محصولات صحبت کردهایم که برای آشنایی بیشتر با آنها پیشنهاد میکنیم آن را مطالعه نمایید.
لایه بردارهای شیمیایی
این دسته از لایه بردارها که با نام پیلینگ نیز شناخته میشوند، حاوی اسیدهای میوه و آنزیمهایی هستند که با نام AHA یا آلفاهیدروکسی اسید شناخته میشوند. لایه بردارهای شیمیایی قویتر از انواع فیزیکی هستند و ضمن پاکسازی پوست از سلولهای مرده، جای جوش را از بین برده و پوست را صاف و شفاف خواهند کرد.